Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ποντιακό & Λαϊκό Γλέντι - Α.Ο. Ελαιοχωρίου


Ένα βίντεο που βρήκαμε στο youtube απ'το χθεσινό (12/8/2016) γλέντι του Α.Ο. Ελαιοχωρίου που διοργανώθηκε στην αυλή του δημοτικού σχολείου.


8 σχόλια:

  1. Αν και το θεωρω ασκοπο και αν μη τι αλλο αχρηστο να το γραψω εδω μιας και η επισκεψιμοτητα σε αυτην την απομιμηση blog ειναι μηδαμινη ωστοσο θα το κανω...
    Λοιπον ετοιμαστειται κατι ΜΕΓΑΛΟ! ερχεται που θα ταραξει τα δεδομενα του internet και θα αναδειξει το χωριο στα περατα της ιντερνετικης οικουμενης, το ολο project οπου να ναι ολοκληρωνεται και σηκωνεται,κατι που θα ναι ανοιχτο σε οσους θελουν να συνδραμουν και οχι αλαζονικα αυταρχικο σαν κατι αλλα...
    Υ.Γ.
    (Να σκασουν απο την ζηλια οι οχτροι μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις την μύγα της ζήλιας και μυγιάζεσαι μου φαίνεται. Το ότι ήρθες να διαφημιστείς εδώ υποτιμώντας ξανά το blog δείχνει απλά και την απύθμενη κακία σου και το ιδιοτελές του σχολίου σου. Καλή ψυχική ανάρρωση στα πέρατα της ιντερνετικής οικουμένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχα!!!!Εδω γελαμε και ξαναγελαμε μεχρι να σκασουμε απο τα γελια! 'Η δε μωρια μαλιστα αδελφη της πονηριας εφυ.'Να ζηλεψω αγαπητε μου το τι??? Να ζηλεψει καποιος οταν υπαρχει λογος, στην προκειμενη περιπτωση να ζηλεψω το τιποτα φανερωνει για αλλη μια φορα το εγωιστικο και αυταρχικο του χαρακτηρος σου.Επισης δεν νομιζω οτι οντας κατι τοσο υποτιμημενο απο τον ιδιο το δημιουργιο του μπορεις να το υποτιμησεις κι αλλο.Τωρα το να θεωρεις καποιον ο οποιος εστω και απο εδω μεσα απευθυνει ανοικτη προταση σε ολους οσους θελουν να συνδραμουν σε κατι που αφορα το γενικο καλο, οτι το κανει απο "κακια" και για ιδιοτελης λογους αν μην τι αλλο φανερωνει για πολλοστη φορα ποσο μικροπρεπης και αλαζονας εισαι σε σημειο που κανεις καποιον πραγματικα να σε λυπαται.
    Υ.Γ.
    Τωρα οσον αφορα την ψυχικη αναρρωση αγαπητε μου απο οτι φενεται απο τα λεγομενα και τις πραξεις σου ή τις μη πραξεις σου την χρειαζεσαι περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον στην "ιντερνετικη οικουμενη" και σου ευχομαι ολοψυχα να την βρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πιάσω συζήτηση μαζί σου γιατί έχω σοβαρότερες δουλειές απ'το να απαντώ σε εριστικούς ανθρώπους. Φτιάξε επιτέλους την ιστοσελίδα σου για να μας απαλλάξεις απ'την ανούσια πολυλογία σου.

      Ήταν το τελευταίο σχόλιο τέτοιου ύφους που σου επιτρέπω.-

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ακομη μια φορα συνχαρητηρια!! Επιδεικνυεις με το καλυτερο τροπο το ποσο φασιστας εισαι αφου απο οτι φενεται δεν θες να ακους τις αποψεις και τις κριτικες των αλλων...
    Γιαυτο λοιπον θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι εχω ηδη απευθυνθει για καταχρηση απο μερους σου τοσο στο bloger αλλα εχω ηδη κανει και καταγγελια εναντιον σου στο safeline οι οποιοι με προετρεψαν να απευθυνθω στη ΔΗΕ ωστε μεσω της ip σου να μαθουμε τελικα ποιος εισαι mr.Eleochori να ξερεις οτι δεν εχω κανενα προβλημα να κινηθω και νομικα εναντιον σου.Ηρθε η ωρα να πεσουν οι μασκες το διαδικτυο οταν αρχιζεις να οικοιοποιησε πραγματα παυει να ειναι ανωνυμο και εγω δεν εχω κανενα προβλημα με την ανωνυμια.
    Για τα υπολοιπα ας αποφασισει η δικαιοσυνη μιας και εχουμε και σοβαροτερες δουλειες να να ασχοληθουμε!
    Υ.Γ.
    Πολυ Καλημερα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάχρηση λέει και καταγγελίες στην Η.Δ.Ε... φίλε είσαι πορωμένος, λυπάμαι αν νομίζεις ότι διαπράττω έγκλημα επειδή διατηρώ ένα blog όπως το θέλω εγώ και όχι όπως το θες εσύ. Να σε ενημερώσω δε ότι η δικαιοσύνη τιμωρεί την ψευδή καταμήνυση.

      Το blog αυτό είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και πεντακάθαρο από οτιδήποτε. Στα σχόλια απαντώ στο ίδιο ύφος με το οποίο είναι διατυπωμένα. Η μόνη καταγγελία που μπορεί να γίνει είναι για σένα που με αποκαλείς συκοφαντικά και απροκάλυπτα ως φασίστα γιατί έσβησα το υβριστικό σου σχόλιο, αλλά δεν είμαι των δικαστηρίων εγώ σαν και σένα.

      ΟΜΩΣ για να το λήξω συμφιλιωτικά γιατί δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου να πω ότι μπορείς να κάνεις ίδιο blog με domain το "elaioxwri" για παράδειγμα, δεν σημαίνει ότι εκπροσωπεί όλο το χωριό. Στο είχα ξαναπεί αν θες κάτι στείλτο στο email και δεν έχω θέμα να το δημοσιοποιήσω, όμως η διαχείριση ανήκει σε εμένα.

      Eλπίζω να λυθεί η όποια παρεξήγηση με αυτά. Για το ποιος είμαι θα σου πω ευθύς μόλις μου πεις ποιος είσαι και συ, δεν έχω κάποιο θέμα με την επωνυμία.

      Διαγραφή
  6. Λυπαμαι παρα πολυ που φτασαμε εως εδω "φιλε" αλλα δεν φτασαμε εδω εξαιτιας μου αλλα εξαιτιας της δικης σου αυταρχικοτητας και αλαζονειας. Οι δικες μου προθεσεις ηταν εξαρχης ξεκαθαρες.Λυπαμαι πολυ αλλα εχω ηδη ξεκινησει ολες τι νομικες εκεινες ενεργειες και απο εδω και περα λογο εχουν πια οι αρμοδιοι φορεις.Δεν εχω να φοβηθω ή να κρυψω τιποτα.
    Τωρα οσον αφορα τα στοιχεια μου μην ανησυχεις θα τα μαθεις οταν σoυ κοινοποιηθουν οι αναφορες.
    Υ.Γ.
    Και παλι πολυ καλημερα σας mr.Eleochori!

    ΑπάντησηΔιαγραφή