Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δεξαμενή Ελαιοχωρίου: Απ'το κακό στο χειρότερο

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση μας (https://eleochori.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html) και δύο χρόνια μετά την δεύτερη ανάρτηση μας (https://eleochori.blogspot.gr/2014/07/blog-post_22.html) επισκεφθήκαμε πάλι την δεξαμενή του Ελαιοχωρίου. 

Αν και έχουν γίνει κάποια έργα με φρεάτια και καινούριες σωληνώσεις στην αρχή της δεξαμενής πρέπει να επισημάνουμε, για ακόμη μια φορά, τα εξής απαράδεκτα για την δημόσια υγεία:

1) Η περίφραξη είναι διαλυμένη εκ θεμελίων. 
2) Τα φρεάτια του πόσιμου νερού για το χωριό παραμένουν χρόνια τώρα ξεκλείδωτα! 
3) Το κερασάκι στην τούρτα είναι η κεραία της δεξαμενης που έχει ξεχαρβαλωθεί πλήρως. 

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. [Θα τις στείλουμε και στο email του Δήμου Παγγαίου] 








6 σχόλια:

  1. Μπράβο τα λουκέτα μπήκαν η αποστολή εξετελέστη http://paggeosos.blogspot.gr/2016/08/blog-post_4.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία και μπράβο στην ΔΕΥΑ Παγγαίου για την άμεση αντίδραση.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβαζοντας το post σου αλλα και το post και τα σχολια και απο το αλλο blog αναρωτιεμαι τι καταφερες να πετυχεις με αυτην σου την κινηση? να κερδισεις εντυπωσεις? να κερδισεις επισκεψιμοτητα στο blog? να αναπληρωσεις το χαμενο χρονο που ειχες σε αδρανεια το blog? πραγματικα απορω και ειναι αξιο λογου αντι να καθεσαι να βγαζεις φωτογραφιες και να γραφεις φανφαρισμους να απευθυνθεις αμεσα στους εμπλεκομενους και σε ερωτω ευθεως γιατι δεν το εκανες? Δεν σε ενδιαφερει η ασφαλεια του χωριου? αραγε ζεις στο χωριο ητο επισκεπτεσαι που που μονο και μονο για να ανοιξεις τα καπακια και να βγαλεις φωτο και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν τα εβγαλες εσυ τα λουκετα ετσι για να εχεις κατι να γραψεις στο κατα αλλα ανιαρο blog σου, σε καμια των περιπτωσεων δεν σε κατηγορω αλλα συνεχιζεις να κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια του αυταρχικου σου blog. Σε καμια των περιπτωσεων δεν θελω να ερθω σε αντιπαλοτητα μαζι σου, αλλα βλεπω οτι δεν κανεις ρε ανθρωπε μου πως να το κανουμε δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι για ολες τι δουλειες γιαυτο ισως να βρεις καποια αλλη ασχολεια αν δεν εχεις ηδη βρει και να τα αφησεις αυτα σε αυτους που ενδιαφερονται πραγματικα και εχουν ορεξη και μερακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άκουσα και αυτό: "έβγαλες τα λουκέτα, αλλά δεν σε κατηγορώ" - η ζήλια σε έχει κάνει να λες ανοησίες/συκοφαντίες.
      Και εσύ ρε ΑΝΘΡΩΠΕ μου στο έχω ξαναπεί να κάνεις δικό σου μπλογκ και να γράφεις ό,τι και όποτε θες. Αυτό το blog είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, και γράφω όταν βρίσκω χρόνο. Φέρει το όνομα του χωριού αλλά δεν πάει να πει ότι εκπροσωπεί και το όλο χωριό. Απλά πρόλαβα και πήρα το όνομα από την google, αν ήσουν γρήγορος και "είχες όρεξη και μεράκι" όπως λες για το χωριό, να κατοχύρωνες το όνομα πιο νωρίς από εμένα μιας και ξημεροβραδιάζεσαι στο διαδίκτυο και δεν χάνεις ευκαιρία να σχολιάζεις.

      ΥΓ:
      Να σου υπενθυμίσω ότι και συ ανώνυμα σχολιάζεις... το Χρήστος δεν πάει να πει ότι είναι επώνυμο το σχόλιο σου.

      Διαγραφή
  4. Σβηνουμε και τα σχολια τωρα?? Συγχαρητηρια ο αυταρχισμος στο μεγαλειο του, να το εχεις το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ blog σου να το χερεσαι, να μην παταει κανεις...

    Αλλα μπραβο με τις αντιληψεις που εχεις θα πας πολυ μπροστα ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή