Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τρύγος στο Ελαιοχώρι


Ξεκίνησε για τα καλά το κόψιμο των σταφυλιών πια στο χωριό. Καλή συγκομιδή σε όλους!

8 σχόλια:

  1. Δεν θελω ουτε να κακολογησω ουτε τιποτα αλλα αυτη η απελπιδα προσπαθεια σου να κανεις το blog σου ενημερο και ζωντανο δεν οφελει γι'αυτο αν και εχουν πια δρομολογηθει ολες οι νομικες ενεργειες και η ip σου εδειξε το νουμερο του τηλεφωνο σου 25940921*0, για να το ληξω εδω μια και καλη θα σε παρακαλουσα να συμμορφωθεις μιας και το blog σου ειναι καθαρα προσωπικο οπως λες και να αλλαξεις το ονομα και απο το ονομα του χωριου να βαλεις το δικο σου η οποιο αλλο θες για να τελειωνει μια και καλη το θεμα και να μην εχουμε δυσαρεστες εξελιξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κάνω αναρτήσεις επίτηδες για να δω αν τσιμπάς. Δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο μη στεναχωριέσαι και ρώτησα. Συγχαρητήρια που με "βρήκες"..., έλα να τα πούμε και από κοντά δεν δαγκώνω. Ρώτα και το κινητό μου, βρες και το fb μου αν και ίσως με έχεις και εκεί και δεν μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ημουν, ειμαι και θα ειμαι ξεκαθαρος... Κανω μια τελευταια προσπαθεια και σου ζηταω κατι ευγενικα τωρα αν θες να το τραβηξεις στο ειπα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να το παμε και στα διακαστηρια και οπου θες, ουτως η αλλως οι καταγγελιες προς την ΔΗΕ ειναι ηδη προς εξεταση και δεν ειναι πρωτη φορα που αντιμετωπιζω τετοιου ειδους ενεργειες.Ελπιζω οι πηγες που ρωτησες σε νομικο επιπεδο να ειναι εγκυρες γιατι οι δικες μου ειναι τεσταρισμενες!
    Υ.Γ.
    Ευχομαι να μην καταληξουμε στα απροχωρητα γιατι ειναι κριμα αλλα αυτο εξαρταται 100% απο εσενα ειναι στο χερι σου πια.
    Υ.Γ.
    Δεν υπαρχεις λογος να σε αναζητησω ουτε στο facebook ουτε πουθενα αλλου εκτος πια αν εχεις ξαναβαπτισει σε www.Eleochori.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθες την ΙP χωρίς να κάνεις μήνυση? Η άρση ανωνυμίας γίνεται σε σοβαρές περιπτώσεις απειλών/εκβιασμών κλπ ξέρεις και αυτά μετά από έγκληση. Ή μήπως σου έστειλε η ΔΗΕ την ταυτότητα μου και μετά θα ερευνήσει αν έχω διαπράξει το κατ'εσέ "έγκλημα" της μη παραδόσεως του blog στα χέρια σου και το κατ'εσέ "αδίκημα" της μη συμμορφώσεως στις εντολές σου? Είσαι τουλάχιστον αστείος!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως για σένα υπάρχουν τα προσβλητικά σου σχόλια διάσπαρτα στο ιστολόγιο και δημοσιεύσες στο σχόλιο σου προσωπικό τηλέφωνο χωρίς να ξέρεις τις συνέπειες του νόμου. Όλα αυτά είναι και νομικά αξιοποιήσιμα ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπως εχω πει επανειλλημενες φορες και δεν βαριεμαι να το ξαναλεω ειμαι ξεκαθαρος στα λεγομενα μου και στις πραξεις μου δεν εχω να κρυψω η να φοφηθω τιποτα.
    Το να μαθεις την ip δεν κατι κρυφο ειναι η ταυτοτητα οποιοδηποτε χρηστη και ειναι διαθεσιμη στον οποιοδηποτε κανε λιγο ερευνα πρωτου βιαστεις να γραψεις κατι μην καταντας σαν το blog σου.Το να μαθεις τα στοιχεια της ip ειναι αλλη ιστορια.Ποιος σου ειπε εσενα οτι δημοσιευσα το τηλεφωνο σου εκτος και αν καλεσει καποιος το 25940921*0 θα το σηκωσεις εσυ.
    Παντως απο τον επιθετικο σου τονο παρα τις παρακλησεις μου καταλαβαινω ποια πορεια θες να ακολουθησουμε.
    Καλως λοιπον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης η ΔΗΕ φυσικα και δεν θα κατσει να ερευνησει το "εγκλημα" της μη παραδοσεως του blog η το "αδικημα" οπως χαρακτηριστικα αναφερεις αλλα για να σε ενημερωσω μιας και απο οτι φενεται δεν εχεις ιδεα απο copyrights και κατωχυρωσεις και προσωπικα δεδομενα με την ευρυτερη εννοια, ποιος σου εδωσε αδεια να αναπαραγεις βιντεο και εικονες που εμπεριεχουν ανθρωπους μεσα τους ρωτησες εναν εναν προσωπικα μηπως? Το ονομα του χωριου που χρησιμοποιεις το εχεις νομικα κατοχυρωμενο?
      Τωρα οσον αφορα τα διασπαρτα προσβλητικα μου σχολια που οπως λες ειναι διασπαρτα το φασιστας ειναι το πιο ηθικα κολασιμο που μπορω να βρω τα υπολοιπα υβριστικα που τα βρηκες ενας θεος ξερει! το οτι σε αποκαλεσα φασιστα σε ενα σχολιο ισως ηταν υπερβολικο και μπορω καλλιστα να ζητησω συγνωμη αν ζητησεις και εσυ για το "πορωμενος"
      Αλλα οπως προειπα η οδος που θα ακολουθηθει φανηκε και την επελεξες εσυ.....
      Ειλικρινα λυπαμαι που θα καταληξουμε σε τετοιες χρονοβορες και δαπανηρες λυσεις...

      Διαγραφή
  6. Δεν μπορείς να δεις το προσωπικό τηλέφωνο από την ΙΡ, παρά μόνο το τηλέφωνο της εταιρείας που παρέχει την IP. Tο προσωπικό τηλέφωνο που δημοσιοποιήσες δίνεται κατόπιν εντολής δικαστικών αρχών αφού προηγηθεί έγκληση για κακουργηματική πράξη. Άρα αυτό που έκανες είναι παράνομη πράξη είτε ως δημοσιοποιήση (γιατί οι συνδυασμοί είναι μετρήμενοι στα δάκτυλα των χεριών) είτε ως hacking σε προσωπικά δεδομένα είτε ως ψευδή είδηση/σχόλιο ότι κάποιος με τα αυτά τα πιθάνα έχει το μπλογκ.

    Οπότε ή τρολάρεις γιατί με γνωρίζεις ή θες να ανοίξεις ιστορίες που γέρνουν μόνο εις βάρος σου.

    Όλα σου τα επιχειρήματα είναι αβάσιμα για τους εξής λόγους:
    -Στην αρχή μου ζητούσες να μπορείς να κάνεις αναρτήσεις. Που να κάνεις αναρτήσεις, σε ένα μπλογκ που δεν είχε κατοχύρωση "ονόματος"? Ήθελες να παρανομήσεις? Δεν το ήξερες τότε ότι είναι παράνομο?
    -Μετά μου ζήτησες να αναλάβεις την διαχείριση. Την διαχείριση ενός "μη κατοχυρωμένου"/"παράνομου" μπλογκ? Ήθελες να παρανομήσεις ξανά?
    -Μετά μου λες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το όνομα του χωριού. Και συ ποιος είσαι που το διεκδικείς? Eίσαι δημόσια αρχή και έχεις έννομο συμφέρον να διεκδικείς το όνομα?
    -Όταν έβλεπες τα βίντεο παλιά και έγραφες από κάτω "αη γιώργη σώσε μας" δεν είχες πρόβλημα με την κάμερα τότε?
    -Όταν έκανες διαφημίσεις εκλογικών συνδυασμών σε "παράνομο" blog δεν σε πείραζε?
    -Όταν έσκουζες για τα χαλάζια όλα τα παραπάνω δεν σου είχαν περάσει απ'το μυαλό?

    Επίσης να μη ξεχάσεις να καταγγείλεις και το μπλογκ απ'το ομώνυμο χωριό στην Αρκαδία: http://elaiohori.blogspot.gr/, γιατί και αυτό δεν έχει το copyright... και την ελεγκτική σου σφραγίδα!

    Ακόμη για να ξέρεις λήψη βίντεο σε δημόσιους χώρους όπου γίνονται τελετές ή τοπικά γεγονότα γενικού ενδιαφέροντος είναι επιτρεπτή και χωρίς συναίνεση. Τα βίντεο δεν τραβήχτηκαν κρυφά, καθώς ήμουν σε εμφανή πάντα θέση, δεν εστίασαν σε κανέναν ειδικά, δεν προσέβαλαν κανέναν και δεν μπήκαν στο youtube για εμπορικό σκοπό. Επίσης και εγώ συμμετείχα στις εκδρομές/τελετές του χωριού και κανείς δεν μου είπε τόσα χρόνια κανένα παράπονο εκτός από εσένα (που "τυχαίως" τώρα ευασθητοποιήθηκες για ανύπαρκτα ζητήματα).

    Οι εικόνες δε, είναι όλες ομαδικές προς ανάμνηση των εκδρομών που πήγαμε μαζί και εγώ, ενώ όλους αυτούς που βλέπεις δέχτηκαν να τους φωτογραφίσω. Οι φωτογραφίες μοιράστηκαν από εμένα σε αυτούς και οι περισσότεροι τις έχουν σπίτια τους και ευτυχώς με όλους έχω άριστες σχέσεις!

    Aαα και μην ξεχάσεις να κάνεις μήνυση σ'αυτόν που τράβηξε στο γλέντι της 12/8/2016 με το αεροπλανάκι, σίγουρα κάπου θα σε πήρε η κάμερα και σένα!


    Αν πάλι είσαι σε κάποιο βίντεο εσύ τώρα είσαι μέσα (πράγμα απίθανο) ευχαρίστως να θολώσω το πρόσωπο σου πάραυτα . Πρώτα ξέρεις ζητάς επωνύμως την διαγραφή σου από ένα βίντεο/φωτό και αν δεν ικανοποιηθεί κινείσαι δικαστικά αλλιώς είναι αβάσιμες οι ενστάσεις σου. Σε κάλυψα μετά από τόσο ξενύχτι που έκανες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδη ολο το θεμα αρχισε να κουραζει γιαυτο λοιπον ας αφησουμε να αποφασισουν οι αρμοδιοι φορεις, γιαυτο υπαρχουν αλλωστε να λυνουν τις οποιες διαφορες μικρες η μεγαλες, στο ποιος εχει παρανομησει και στο τι.Αν εχω παρανομησει καπου ευχαριστως να δεχτω τις οποιες νομικες συνεπειες το ιδιο και εσυ!
    Υ.Γ.
    Καλημερα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή